,

BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP841

Na zalogi


Bluetooth prenosni zvočnik XP841 je mini MP3 prenosni zvočnik, ki ima poleg Bluetooth povezovanja na voljo še predvajanje preko microSD kartice in AUX kabla. Vodoodporen po protokolu IPX4 se povezuje in predvaja glasbo preko Bluetooth verzija: 3.0 + EDR.

15,90

BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP841 je mini MP3 prenosni zvočnik, ki ima poleg Bluetooth povezovanja na voljo še predvajanje preko microSD kartice in AUX kabla. Vodoodporen po protokolu IPX4 se povezuje in predvaja glasbo preko Bluetooth verzija: 3.0 + EDR. Zraven ima priložen še vakumski podstavek za pritrditev na steno, nosilec za na krmilo. ( kolo, motor…), ter karabin za pripenjanje, da lahko vzamete s sabo kamorkoli. Podpira glasbeni format MP3,MP4 in WAV. Lahko ga povežete z mobilnimi telefoni, tabličnimi računalniki, prenosnimi računalniki. Možna pa samostojna uporaba predvajanja iz micro SD kartice. Njegove največje prednosti so, mala velikost, kvaliteten zvok, atraktivne barve in oblike vakuumski podstavek, ter nosilec za na krmilo. BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP841 z garancijo eno leto.

Lastnosti

Vgrajen Bluetooth Bluetooth verzija: 3.0 + EDR Bluetooth domet: do 8m Zvočnik:(4)*5W Izhodna moč: 5W Podpora prostoročnega telefoniranja Vgrajen mikrofon Podpora microSD kartice AUX vhod Polnilna baterija 450mAh Li-ion Polnjenje: 5V±0.05V / micro USB Razpon signala in šuma:>85dB Atraktivne barve Vakuumski podstavek Nosilec za na krmilo V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu. Preverite dodatno AVDIO ponudb znamke XPLORE.

Šifra: XP841 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…