,

BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP832

Ni na zalogi


Prenosni zvočnik z možnostjo predvajanja glasbe tudi preko Micro SD kartice ter vhoda za AUX kabel. Za boljši pregled nad delovanjem, pa ima zvočnik tudi vgrajen led ekran. Njegove največje prednosti so kvaliteten zvok, samostojna uporaba s predvajanjem preko Bluetooth brezžične povezave.

EAN:: 3830054332065

34,90

Ni na zalogi

BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP832z možnostjo predvajanja glasbe tudi preko Micro SD kartice ter vhoda za AUX kabel. Za boljši pregled nad delovanjem, pa ima zvočnik tudi vgrajen led ekran. Njegove največje prednosti so kvaliteten zvok, samostojna uporaba s predvajanjem preko Bluetooth brezžične povezave. Podpira glasbeni format MP3,MP4 in WAV. Lahko ga povežete z mobilnimi telefoni, tabličnimi računalniki, prenosnimi računalniki. Z vstavljeno microSD kartico pa ima tudi funkcijo prenosnega diska. Za prostoročno telefoniranje ima zvočnik vgrajen mikrofon, za možnost poslušanje radia pa tudi FM sprejemnik. Domet Bluetooth signala je do 10 metrov. BLUETOOTH PRENOSNI ZVOČNIK XP832 vas bo navdušil z gumiranim ohišjem različnih barv, odličnim zvokom, zmogljivo baterijo ter širokim naborom predvajanja medijev. Priročen, saj ga boste lahko prav povsod lahko vzeli.

Lastnosti

FM Radio
Prenosni Bluetooth zvočnik
2.1+EDR Bluetooth
Razpon: do 10m
Podpora A2DP,HFP,HSP
Zvočnik:(3)*4,5W 2x
Velikost zvočnika: 50mm Red
LED display
Vhod za microSD kartico
AUX-IN
Vhod 3.5mm
FM radio: 87,5MHz-108MHz
Vgrajen mikrofon
Gumirano ohišje, različne barve
Baterija Lithium 2000MAh,
Napetost baterije:5V
Polnjenje:5V?0.05V/USB

V našem podjetju je prioriteta zadovoljstvo strank. Prav tako se lahko pohvalimo z kvaliteto vseh naših produktov. Hitri spletni nakup, hitra dostava ter lasten servis z izurjeno ekipo. Vse to na enem mestu.

Preverite dodatno AVDIO ponudb znamke XPLORE.

Šifra: XP832-BLACK Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…